Bog - UNG MED HJERTEFEJL. Udgivet af Børnehjertefonden

Find bogen her

UNG MED HJERTEFEJL er skrevet til dig, der er ung og har en hjertefejl. Otte unge med hjertefejl fortæller om deres liv - om venner, skole, identitet, familie, drømme og fremtidsplaner.

Bog - Hvad alle bør vide om vold i familien og hvordan du kan hjælpe. Skrevet af Chris Poole og Lene Johannesson

Find bogen her

Denne udgivelse er den første i Danmark, som er målrettet netværket omkring en voldsudsat familie, hvor man kan få konkret viden og råd om, hvordan man kan hjælpe hele familien

Bog - Hørt. Børnenes stemme - Inddragelse i praksis. Skrevet af Malene Meldgaard

Find bogen her

Sociale mursten. Om værdien i - på omfattende vis -at inddrage børnene fra Kerteminde børnehjem i byggeriet og processen, da man skulle bygge Fremtiden Børnehjem.

Kortfilm - Ida

Klik her for at se filmen

En film om en pige der lever med sin misbrugende mor. En film om at være barn i en familie hvor de voksne ikke er stabile.

Kortfilm - Hvorfor hjælper I kun min mor?

Klik her for at se filmen

Hvorfor hjælper I kun min mor adresserer at hjælpen kun går til de misbrugende forældre men ikke børnene der lider under forældrenes misbrug

Dokumentarfilm - Dansen med Monica

Klik her for at se filmen

En film om Monika fra Columbia der arbejder som sexarbejder og er solgt i tre lande. Monika har filmet undervejs og dette materiale indgår i filmen.

Dokumentarfilm - Drengelejren

Klik her for at se filmen

Filmens skildrer en gruppe drenge fra 11-14 år, som mødes og finder hinanden på en sommerlejr arrangeret af Red Barnet. Drengene kommer fra hjem uden meget overskud, og deres hverdag er præget af marginalisering og mobning. På trods af de svære omstændigheder viser drengene sig i stand til at nærme sig hinanden og give hinanden omsorg.

Dokumentarfilm - Mission rape a tool of war

Klik her for at se filmen

Annette Mari Olsen og Katia Forbert Petersen lyser et lys over de tusinder af kvinder, der blev voldtaget under den bosniske krig, men ikke lykkedes at få tilstrækkelig klage for de forbrydelser, der blev begået mod dem i efterkrigstidens retlige regning

Dokumentarfilm - Bonnie og de tusinde mænd.

Klik her for at se filmen

En dokumentarfilm om en kvinde i prostitution. Bonnie er 38 år og har arbejdet som prostitueret i 20 år. Hun er mor til tre børn. Igennem årene har hun haft job på fabrikker og bestyret en grillbar. De seneste syv år har hun udelukkende arbejdet som prostitueret. En film om Bonnie, der selv har valgt at arbejde som prostitueret og ikke kan undvære det, selv om hun er ved at dø af det.

Bog - Da Gustavs Søster blev syg – og alt blev anderledes/Kræftens Bekæmpelse skrevet af Aske Panduro

En bog om at være en rask søskende i en familie med alvorlig sygdom

Bog - Livet for givet skrevet af Jakob Kehlet

Lyt, Læs og Hør mere her

Unge fortæller om tanker og oplevelser under et kræftforløb

Bog - Når ære er på spil/Frydenlund skrevet af Susanne Willaume Fabricius

En metodebog om æresrelaterede konflikter i Danmark

Film - Kærestekampen

Klik her for at se filmen

En serie om unge kærester i Grønland og hvad man skal acceptere fra sin kæreste. Serien blev vist på national tv og skulle debatere værdier og grænser