Med Fremtiden i Sigte – Oak Denmark og Østifterne inviterer til Folkemøde på Bornholm den 13. – 15. juni 2024

Udgivet

I debatteltet: På Sverigesvej – F6 “Med Fremtiden i Sigte!” inviterer vi til en række tværfaglige debatter mellem fonde, politikere, civilsamfund og andre meningsdannere, som alle er interessenter på den sociale dagsorden. Vi fastholder blikket på de nye horisonter og dykker denne gang ned i de tre P’er – Policy, Politics & Philantropy. Vi kan ikke blot tænke 4 år frem, men må og skal insistere på det lange fokus for at sikre fremtidens bæredygtig velfærdssamfund. Derfor er temaet i år – Med Fremtiden i Sigte!

Igen i år er det Impact Insiders der faciliterer os gennem flere af arrangementerne. Se Programmet og læs mere her:

Østifterne og Oak Foundation Denmark faciliterer igen i år en debatscene på Folkemødet. I år råder vi ikke over skonnerten Lilla Dan, men har i stedet et debattelt – F6 – centralt beliggende på Sverigesvej.

Vi fastholder blikket på de nye horisonter og dykker denne gang ned i de tre P’er – Policy, Politics & Philantropy. Vi kan ikke blot tænke 4 år frem, men må og skal insistere på det lange fokus for at sikre fremtidens bæredygtig velfærdssamfund. Derfor er temaet i år – Med Fremtiden i Sigte!

I debatteltet: “Med Fremtiden i Sigte!” inviterer vi til en række tværfaglige debatter mellem fonde, politikere, civilsamfund og andre meningsdannere, som alle er interessenter på den sociale dagsorden. Igen i år er det Impact Insiders der faciliterer os gennem flere af arrangementerne.

Vi fortsætter samtalen om The Non-profit Starvation Cycle som gennem året har fået grobund i debatten, men der er mere at sige. Og misforståelser at fjerne. Så det gør vi torsdag den 13. juni.

Fredag den 14. juni, drøfter vi tillidsbaserede donationer. I en tid med stor usikkerhed og behov for agile løsninger bør bevillinger vise mere tillid til, at organisationerne bruger dem bedst muligt, når de ikke er bundet af specifikke budgetter. Hør gode eksempler og kritiske drøftelser når vi dykker ned i de internationale tendenser om core-funding og Trust-Based Philanthropy.

Lørdag den 15. juni, stiller vi spørgsmålet om alt skal skaleres? Hvad tabes og hvad vindes hvis det gode projekt skal udbredes. Er stort altid bedst eller kan det lokale og nære noget særligt?

Ud over de tre hovedspor, stiller vi debatteltet til rådighed for civilsamfundets stemmer som faciliterer tværfaglige debatter, der kommer godt rundt i krogene på den sociale dagsorden. Her debatteres alt fra – Danske fondes rolle i Grønland, impactinvesteringer, Fødevarespild og retten til mad, hvad skal vi med retsfølelse? – til om de unge egentlig er så skrøbelige som de fremstilles eller om vi med større ro kan lægge fremtiden på deres skuldre. Og meget mere som du kan læse om i det vedhæftede program.

Kom forbi og blive en del af debatten!

Og sæt et stort kryds torsdag den 13. juni 2024 kl. 18:00, hvor vi skyder Folkemødets første aften i gang med vores uformelle netværksevent; Lounge and Leisure hvor vi igen i år ser frem til et par timer med hyggelige samtaler, god musik skabt af medarbejdere fra en række organisationer og hvad der ellers hører til en rar stund.

Share this: